Klanten vertellen

klant vriendelijk en goede vakmanschap en spelen weer super zeer te vreden
gerrit
Gewoon ouderwets vakmanschap met daarbij zeer betaalbare / realistische prijzen. Ik ben dik tevreden!
Tom Rotmans
Al jaren laat ik mijn gitaren onderhouden door Peter & Viool. De grote gastvrijheid in combinatie met het no-nonsense advies en de vakkundige kennis van zaken, zorgt altijd voor zeer grote tevredenheid!
Coen Dassen
Prima werk Gitaar gaat weer als de brandweer
Henk
Na terugkomst van de eerste gerepareerde gitaar 3 uur non-stop gespeeld. Peter is een vakman, vakmensen werken met liefde, oké is niet goed genoeg. Dat is bij Peter ook te merken! Peter en Viool; Jammer dat ik niet meer gitaren heb om te laten repareren m.a.w. Gezellige service. Groet van Jaap
Jaap
Een verwaarloosde Hoffner Galaxy gitaar, niet meer spelend. Na enig zoekwerk, voor herstel, op internet stuitte ik op Gitaarwerk. De website sprak mij aan en de gitaar werd daar gebracht. Hier heb geen spijt van gehad. De gitaar is helemaal na gekeken en daar waar nodig is herstelwerk aan hals, stemmechanieken, lakwerk, brug en kam uitgevoerd. De elementen zijn opnieuw met draad gewonden en afgesteld. Een aanrader voor een ieder, die een betrouwbaar adres zoekt voor reparatie van gitaar.
Frits Schouwenburg
Uitstekende vakmanschap, met persoonlijke aandacht voor het instrument.
Ed Bergsma
Prima service vriendelijke mensen.
Ann Sander
Vakmanschap, vriendelijkeheid en enthousiasme......daar rij ik vanuit Groningen graag een stukje voor om....
Taede van der Veen
Vriendelijk, Goede uitleg, je weet direct waar je aan toe bent, en wat het gaat kosten. Prima service!
Johan de Bruijn
Peter en Viool leveren vakwerk !
Dutch Archtop Guitar Museum
De b-bender is perfect verwerkt in de body van mijn Telecaster en werkt uitstekend. Ik ben geen specialist als het gaat om gitaartechniek, maar ik heb inmiddels voldoende ervaring om het verschil te zien tussen prutswerk en vakwerk. En dit is absoluut vakwerk. Ik kan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare, vakkundige en betaalbare gitaarspecialist Peter Asmussen van Gitaarwerk aanraden. En inmiddels weet hij dus precies hoe een b-bender in een Telecaster geïnstalleerd moet worden.
Joost Prinsen
Naam
Opdracht
E-mail
Jouw ervaring *